Om museet
Protektor
Museets mission, vision værdigrundlag og mål
Arbejdsplaner
Fakturering
Årsberetninger
Museets historie
Museets logoer

Ledige stillinger

Museum SønderjyllandWeekend- og ferieafløser for museumsvært til Museum Sønderjylland – Museerne i Tønder

Museum Sønderjylland – Museerne i Tønder søger en weekend- og ferieafløser for museumsværterne. Stillingen er ledig til besættelse 1. januar 2018 eller snarest derefter.

Stillingsindhold

• Billetsalg
  • Vejledning af museets gæster
  • Opsyn
  • Lettere rengøring

Vi forventer af dig, at du

• Er ansvarlig, venlig og fleksibel
  • Er udadvendt og serviceminded
  • Er interesseret i historie, kunst og kultur
  • Har et godt kendskab til tysk og engelsk

Arbejdstiden vil være fast hver anden weekend inden for tidsrummet kl. 9.30 – 17.30 samt enkelte helligdage og afløsning i forbindelse med ferie, sygdom og særlige arrangementer i huset.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst med Kommunernes Landsforening.

Ansættelsen er betinget af en acceptabel straffeattest. Ansættelsen kan ikke påbegyndes før straffeattesten er modtaget og godkendt af nærmeste leder.

Eventuelle spørgsmål til stillingen rettes telefonisk til overinspektør Elsemarie Dam-Jensen på tlf. 74 72 89 89.

Send din ansøgning med cv og relevante bilag elektronisk til Hans Trip, hatr@museum-sonderjylland.dk senest mandag, den 18. december 2017 kl. 8.00. Ansøgning og relevante bilag skal vedhæftes i doc eller pdf format som en samlet fil.

Ansættelsessamtaler finder sted torsdag d. 21. december 2017.

Museum Sønderjylland er et af landets største museer. Museet er skabt i 2006 som en fusion af en række statsanerkendte museer og dækker kommunerne Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa. Museets arkæologiske ansvarsområder omfatter desuden Kolding Kommune.

Museum Sønderjylland har ca. 150 medarbejdere og driver en række kendte museer og udstillingssteder i det sønderjyske område. Museets er midt i en forandringsproces, der skal skabe ét samlet Museum Sønderjylland og modernisere og udbygge museets udstillinger og udstillingssteder til attraktive og vigtige besøgsmål for borgere og turister samt være kendt som en kulturinstitution af høj kvalitet i alt, hvad vi gør.

Museum SønderjyllandWeekend- og ferieafløser for cafemedarbejder til Museum Sønderjylland – Museerne i Tønder

Museum Sønderjylland – Museerne i Tønder søger en weekend- og ferieafløser til museumscafeen. Stillingen er ledig til besættelse 1. januar 2018 eller snarest derefter.

Stillingsindhold

• Kundebetjening
  • Fremstilling/ anretning af mad
  • Servering af mad og drikkevarer
  • Borddækning, afrydning og opvask

Vi forventer af dig, at du

• Er ansvarlig, venlig og imødekommende
  • Er proper og har et hygiejnebevis
  • Er fleksibel og serviceminded
  • Kan lide at lave mad
  • Har kendskab til tysk og engelsk
  • Sætter pris på at arbejde selvstændigt og have flere bolde i luften, da man i weekenden arbejder alene i cafeen.

Arbejdstiden vil være fast hver anden weekend inden for tidsrummet kl. 10.00 – 17.30 samt enkelte helligdage og afløsning i forbindelse med ferie, sygdom hos vores faste cafemedarbejder og medvirken ved særlige arrangementer i huset.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst med Kommunernes Landsforening.

Eventuelle spørgsmål til stillingen rettes telefonisk til cafebestyrer Anja Jepsen Christensen eller overinspektør Elsemarie Dam-Jensen på tlf. 74 72 89 89.

Ansættelsessamtaler finder sted torsdag d. 21. december.