logo


 
 afdelinger  ·  Det sker · Udstillinger  ·  Undervisning  ·  Kontakt  ·  Museumsbutik  ·  OM MUSEET · Oversigt
Kulturhistorie Tønder
Besøg museet
Om museet
Kontakt
Det sker
Faste udstillinger
Særudstillinger
Kommende udstillinger
Undervisning
Museumsbutik
Venneforening
Links
 

 

      Besøg Museet      


Museumscafé
Rundvisninger / foredrag
Terningeturen / Quizturen - NYT
Etageplaner
Handicap-tilgængelighed
Leje og lån af museets faciliteter

 
 

Terningeturen

Hop med på brætspilsbølgen og kombiner det med et anderledes museumsbesøg! Kast terningerne, søg og fortæl dig vej gennem museets spændende udstillinger – Husk børn har gratis adgang.
Terningeturen er et nyt formidlingstilbud rettet mod familier med børn i alle aldre, og er som en ”selvguidet” tur en del af billetprisen på Kulturhistorie Tønder. Også mindre børn kan deltage, så længe fortællelysten er der, kan vi garantere at terningeturen indeholder intuitive symboler så alle kan være med. Turen tager dig rundt i seks af museets centrale udstillinger, og sætter jer som besøgende i centrum. Børnehaver og indskoling kan med fordel også prøve turen i mindre grupper.

Der kræves ingen reservering eller forudbestilling – bare kom og prøv din indre historiefortæller af.


Quizturen

Billede: Quizturen.

Besøg Kulturhistorie Tønder og få en historisk og aktiv spiloplevelse – museumsbesøg med et twist. Turen er en ”selvguidet” tur rundt i de spændende udstillingerne, der åbner op for en masse historisk viden uden at komme med meterlange forklaringer – til gengæld er der et par benspænd og masser af konkurrence. Så hvis du har mod på at udfordre din quizgale onkel, så kom endelig forbi og husk at der er gratis adgang for børn op til 18 år.

Quizturen er et formidlingstilbud der retter sig mod ældre børn, og quizglade voksne, og er som en ”selvguidet” tur en del af billetprisen på Kulturhistorie Tønder. Turen tager dig rundt i seks af museets centrale udstillinger, og sætter jer som besøgende i centrum. De større klassetrin i folkeskolen kan med fordel også prøve turen i mindre grupper.

Der kræves ingen reservering eller forudbestilling – bare kom og quiz jer vej igennem museet.pil op Museum Sønderjylland · Kontakt os ·