Museets bygninger

Arrangementskalender

WEgner tårnet

Vandtårnstop

Museets permanente Wegner-udstilling, blev i 1995 skænket af Wegner selv. Den består af det, han selv udtalte som: “Mine 36 bedste stole”. Stolene er permanent udstillet på 8 dæk i Tønders dertil indrettede gamle vandtårn.

Årsagen til denne donation var, at Wegner havde ytret ønske om ‘at komme hjem’, dvs. binde en sløjfe på sit liv ved at give noget tilbage til den by, som havde fostret hans talent og givet ham hans snedkeruddannelse.

Det, han gav, var det, han ville huskes for og som også er det, der har resulteret i hans internationale berømmelse, nemlig hans sans for træ og hans talent som stolemager.

Vandtårnsinteriør