Om museet
Protektor
Museets mission, vision værdigrundlag og mål
Arbejdsplaner
Fakturering
Årsberetninger
Museets historie
Museets logoer

Logo - Ehlers Lertøjssamling

Rengøringsassistent

MUSEUM SØNDERJYLLAND

Ehlers Lertøjssamling og

Bymuseet i Haderslev

(Tidsbegrænset)

Logo - Bymuseet i Haderslev
Ved Museum Sønderjylland er en stilling

som rengøringsassistent ledig til besæt-

telse 15. juni 2016 eller snarest muligt.

Stillingen er tidsbegrænset til 31. december 2016. Der er tale om en deltidsstilling på

10 timer pr. uge med tjeneste fortrinsvis

ved Ehlers Lertøjssamling.

Jobbet består i at varetage den daglige rengøring på museet (Slotsgade 20 og 22 i Haderslev) samt den periodevise rengøring af montrer, vinduer og museumsgenstande. Jobbet er meget selvstændigt, og vi forventer, at du har en god arbejdsmoral, et godt overblik samt en forsigtig hånd i håndteringen af museumsgenstande.

Vi kan til gengæld tilbyde en fleksibel og humoristisk arbejdsplads, hvor du selv har stor indflydelse på timefordelingen. De ti timer kan altså fordeles på ugens hverdage som det passer.

Du vil blive aflønnet efter gældende overenskomst.

Der er ikke noget krav om, du har rengøringskursus, men du skal naturligvis have lyst til at gøre rent.

Om Museum Sønderjylland
Ehlers Lertøjssamling og Bymuseet i Haderslev er en del af Museum Sønderjylland. Museum Sønderjylland er en sammenslutning af de statsanerkendte museer i det tidligere Sønderjyllands Amt. Museet har 22 afdelinger fordelt rundt omkring i Sønderjylland. Vores ansvarsområder dækker over arkæologi, kunsthistorie, historie/etnologi samt naturhistorie.

Du kan læse mere om Museum Sønderjylland på vores hjemmeside www.museum-sonderjylland.dk.

Få flere oplysninger om stillingen hos:

Museumsvært Ane Schmidt Eskildsen

Tlf.: 74 53 08 58 eller på

E-mail: anes@museum-sonderjylland.dk

Send din ansøgning evt. med cv elektronisk til:

lema@museum-sonderjylland.dk

Ansøgning og eventuelle relevante bilag skal vedhæftes i pdf format som en samlet fil.