Om museet
Protektor
Museets mission, vision værdigrundlag og mål
Arbejdsplaner
Fakturering
Årsberetninger
Museets historie
Museets logoer

Formidler ved Naturhistorisk Museum ved Gram Lergrav

Ved Museum Sønderjylland – Naturhistorie og Palæontologi søger vi en formidler med tiltrædelse 1. december 2014. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Stillingen er tidsbegrænset til 30. juni 2015, men med mulighed for forlængelse.

Stillingsindhold

Formidling:
Du vil til en start blive involveret i udvikling og opbygning af vores kommende særudstilling. Når vores højsæson starter op i foråret skal du assistere vores museumspædagog med rundvisninger og anden formidling, primært centreret omkring vores kerneområde, som er 10 millioner år gamle havdyr som er fundet i Gram Lergrav. Vi formidler bl.a. omkring evolution, palæoøkologi, geologisk udvikling og tid samt landskabsdannelse. Du skal kunne formidle til en bred målgruppe der både favner vores daglige besøgende, herunder grupperundvisninger, samt grupper i undervisningssektoren der spænder fra børnehavegrupper til universitetsstuderende.

Marketing:
Du vil komme til at stå for annoncering og udvikling af materialer til markedsføring af afdelingen, herunder kommunikation via de sociale medier m. fl. samt redigering af indhold og opsætning af en ny folder.

Vi forventer af dig, at du

• Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund (Cand. Scient. i geologi, biologi eller lignende)
  • Har uddannelse indenfor, eller erfaring med, formidling.
  • Har gode sprogkundskaber i engelsk og tysk
  • Er god til at samarbejde og bringe dine kompetencer i spil i et tværfagligt team
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Er villig til lægge din arbejdstid i weekender, aftener og skoleferier, når det er relevant for rundvisninger, udstillingsåbninger og andre events.
  • Det vil være en fordel at have kørekort til almindelig personbil

Vi kan tilbyde
En arbejdsplads med en varieret hverdag og med store muligheder for at påvirke din egen dagligdag. Engagerede kollegaer og et tæt uformelt samarbejde mellem alle faggrupper. Du vil blive en del af en stor organisation, men dit arbejdssted vil være i en mindre afdeling.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst med Kommunernes Landsforening.

Om Museum Sønderjylland
Naturhistorie og Palæontologi ved Gram Lergrav er en del af Museum Sønderjylland, der er en sammenslutning af de statsanerkendte museer i det tidligere Sønderjyllands Amt. Museet har 22 afdelinger fordelt rundt omkring i Sønderjylland. Vores fagområder spænder over arkæologi, kunst, kultur, kulturhistorie samt naturhistorie og palæontologi. Du kan læse mere om Museum Sønderjylland på vores hjemmeside www.museum-sonderjylland.dk.

Få flere oplysninger om stillingen hos overinspektør Mette Elstrup Steeman eller museumspædagog Martin Abrahamsson på telefon 74821000 eller på mail: gram@museum-sonderjylland.dk.

Send din ansøgning med cv elektronisk til mese@museum-sonderjylland senest den 31. oktober 2014. Ansøgning og relevante bilag skal vedhæftes i pdf format som en samlet fil.

Vi forventer at holde ansættelsessamtale tirsdag den 11. november 2014.