Om museet
Protektor
Museets mission, vision værdigrundlag og mål
Arbejdsplaner
Fakturering
Årsberetninger
Museets historie
Museets logoer

arbejdsplaner

Arbejdsplan 2010 - 2014

Som andre statsanerkendte museer i Danmark udarbejder Museum Sønderjylland hvert 4. år en arbejdsplan som godkendes af bestyrelsen og indsendes til Kulturarvsstyrelsen.

I arbejdsplanen informerer museerne dels om særlige indsatsområder i planperioden, for eksempel særudstillinger og de aktiviteter, der knytter sig hertil, dels om varetagelsen af de museumsfaglige forpligtigelser såsom registrering, bevaring, forskning og formidling.

Arbejdsplanen vil i stærkt forkortet udgave kunne læses på Kulturarvsstyrelsens hjemmeside.

Vi har dog valgt, at den uforkortede arbejdsplan også skal være tilgængelig for interesserede.

Arbejdsplanen kan ses her som pdf-fil