logo


 
 Information  ·  Det sker  · afdelinger  ·  Udstillinger  ·  Undervisning  ·  Kontakt  ·  Museumsbutik  ·  Oversigt
Kunstmuseet Brundlund Slot
Besøg museet
Kontakt
Udstillinger
Det sker
Brundlund Slot
Kunstsamlingen
Børn og unge
Museumsbutik
Venneforeningen
Links
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

      udstillinger      


Kommende udstillinger
Tidligere udstillinger
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tidligere udstillinger

 


 

Disappearing into the past

Astrid Kruse Jensen

5. november 2011 – 29. januar 2012

Astrid Kruse Jensen

Udstillingen "DISAPPEARING INTO THE PAST", der består af omtrent 35 fotografier og installationer, sætter fokus på erindringen. Med et gammelt polaroidkamera og film, der har overskredet deres holdbarhedsdato, søger Astrid Kruse Jensen igennem sine motiver at mime en glemt verden med indtryk fra barndommens univers og naturens skjulte uskyld.

Den dobbelttydige titel henviser også til de forældede polaroiders skrøbelighed. De kemiske processer i de udløbne polaroidfilm skaber ukontrollerbare resultater både i farve og udtryk. De minder derfor om de flygtige glimt, vi pludselig erindrer fra en 'glemt' fortid.

Astrid Kruse Jensen har i dette projekt søgt helt nye veje i sin tilgang til fotografiet. Hvor hun i sine tidligere projekter brugte avancerede fotografiske teknikker, bruger hun i dette projekt polaroid kameraer, som ikke rummer den samme kapacitet og ikke magter den samme detaljeringsgrad. I valget af uperfektion og ukontrollerbarhed ligger ikke blot ønsket om at udfordre vante arbejdsmetoder gennem de sidste 14 år; der ligger også i høj grad en umiskendelig erkendelse af sårbarhed, et ønske om at give slip – og lade sig drage af et materiale, der ikke er muligt at kontrollere.

 


 

 pil op Museum Sønderjylland · Kontakt os ·